“Ο Φώτης μου είπε τα καλύτερα για τον ΟΦΗ και τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα”

Στην οπαδική ιστοσελίδα του ΟΦΗ, gentikoule.gr, μίλησε ο Αντριάν Σαρδινέρο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

 

Το όνομα του Ισπανού εξτρέμ μπήκε στην καθημερινότητα μας το βράδυ της Πέμπτης όταν και αποκαλύφθηκε η μεταγραφή του στον ΟΦΗ. Ο 30χρονος winger που τα τελευταία τέσσερα χρόνια φόρεσε την φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού μίλησε στο Gentikoule και στις δηλώσεις του έδειξε ότι γνωρίζει τα πάντα γύρω από τον ΟΦΗ και πως είναι απόλυτα ενημερωμένος για την ομάδα έχοντας πάρει τις απαραίτητες συστάσεις για το περιβάλλον που θα συναντήσει στο Ηράκλειο.

Ο Αντριάν Σαρδινέρο βρίσκεται στην πατρίδα του και μίλησε στο Gentikoule από την Ισπανία επιβεβαιώνοντας τις συζητήσεις του με τον ΟΦΗ παραπέμποντας στις οριστικές εξελίξεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Και μπορεί να μην μπήκε σε λεπτομέρειες για την συμφωνία του με τον ΟΦΗ που όπως αποκάλυψε χθες το Gentikoule έχει υπογράψει μέχρι το 2022.

Μιλάω με τον ΟΦΗ, γνωρίζω αρκετούς ανθρώπους που είναι τώρα στην ομάδα αλλά και που εργάστηκαν τα προηγούμενα χρόνια. Είμαστε σε συζητήσεις αλλά μέχρι να οριστικοποιηθεί η συμφωνία δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Ίσως την επόμενη εβδομάδα έχουμε οριστικές εξελίξεις” ήταν τα πρώτα λόγια του 30χρονου εξτρέμ που αποτέλεσε βασικό στέλεχος του Απόλλωνα Λεμεσού τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια.

Ο Ισπανός πάντως έδειξε πως γνωρίζει τα πάντα για τον ΟΦΗ ενώ, μετά από σχετική ερώτηση, αναφέρθηκε και στον Περικλή Παπαπαναγή με τον οποίο συνεργάστηκαν στον Απόλλωνα Λεμεσού: “Βέβαια, γνωρίζω τον “Πέρι” έχουμε πολύ καλές σχέσεις και συνεργαστήκαμε στον Απόλλωνα για τρία χρόνια”. 

Παράλληλα, ο 30χρονος αποκάλυψε στο Gentikoule πως πήρε τις καλύτερες συστάσεις από την μικρή “παροικία του ΟΦΗ” (Κουνδουράκη, Κακαβελάκη, Παππά) στον Απόλλωνα και τον Φώτη Παπουλή: Ο Φώτης μου είπε τα καλύτερα για τον ΟΦΗ και την δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Με ενημέρωσε πως ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που δουλεύει πολύ οργανωμένα, με σοβαρή διοίκηση και πως είναι ένα club που εργάζεται σε υψηλά πρότυπα από την διοίκηση μέχρι το ποδοσφαιρικό τμήμα”.

Ο Σαρδινέρο αποκάλυψε πως συνδέεται με στενή φιλία με έναν άλλον πρώην παίκτη του ΟΦΗ, τον Ιμπάν Ράντι που αγωνίστηκε στην ομάδα την σεζόν 2016 – 2017 ο οποίος του έδωσε τις απαραίτητες συστάσεις για το club. “Είμαστε φίλοι με τον Ιμπάν Ράντι που έπαιξε στον ΟΦΗ και γνωρίζω πολλά πράγματα και για την ομάδα αλλά και για την πόλη. Ο Ιμπάν μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΟΦΗ, γνώριζα ότι είναι μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας. Μου είπε ότι ακόμα και όταν έπαιζε στην Β’ κατηγορία το γήπεδο ήταν πάντα γεμάτο, μου μίλησε για το πάθος του κόσμου. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον ΟΦΗ αλλά μου είπε για το πάθος και την δύναμη του κόσμου”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy