“Δεν έχασα επίτηδες για να μείνει η Μαρία στο παιχνίδι…”

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου» ήταν ο Δημήτρης Μπέλλος. Ο ίδιος μετά την αποχώρησή του από το MasterChef, εμφανίστηκε στο πλατό και μίλησε για όλους και όλα.

 

Όπως ήταν αναμενόμενο αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Μαρία Μπέη, ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε πως είναι ακόμα μαζί.

«Ήμουν πεσμένος ψυχολογικά από κάποιο σημείο του διαγωνισμού και μετά, ειλικρινά ήθελα να φύγω γιατί κάποια πράγματα με ενόχλησαν. Θα το αφήσω εκεί. Με ενόχλησαν πάρα πολύ και η Μαρία ήταν αυτή που με κράτησε στον διαγωνισμό. Δεν έχασα επίτηδες για να μείνει η Μαρία στο παιχνίδι. Με την Μαρία είμαστε ακόμα μαζί. Αν ήμουν ένα μήνα ακόμη μέσα στο παιχνίδι θα είχα γίνει αστροναύτης και θα τα είχα με εξωγήινο. Σε κάποια φάση πήγα εγώ στο σπίτι μου και η Μαρία στο σπίτι της, τόσο απλά. Με τι αεροπλάνο να πάω πίσω στην Νορβηγία, με ποια λογική;

Για μένα με την Μαρία ήταν βαρετό το MasterChef μέσα στο σπίτι, οπότε η Μαρία έδωσε χρώμα και μια απαλή γκρίνια. Μέχρι και για εμένα ήμασταν κουραστικοί. Είχα έναν άνθρωπο που εμπιστεύομαι και κάτι παραπάνω. Οι άλλοι έκαναν τις παρέες τους και εγώ έκανα την παρέα μου με την Μαρία. Στην αρχή ήταν πολύ ξινή, μετά γλύκανε λίγο και πίσω από τις κάμερες δεν μιλούσε μόνο η Μαρία, τα άκουγε και λίγο από εμένα. Έλεγα να μην δώσω συνέχεια γιατί δεν θα φύγουμε ποτέ. Όχι καθόλου δεν με επηρέασε στην συμπεριφορά μου η Μαρία.

Όταν γνώρισα καλύτερα τα παιδιά και επέλεξα με ποιους θα μιλάω, δε σημαίνει ότι αποτραβήχτηκα από κάποιους άλλους. Είναι οι πρώτες δυο εβδομάδες που θα δεις με ποιους θα ταιριάξεις», είπε ο Δημήτρης Μπέλλος.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy