“Υπήρχε μια συμφωνία αλλά δεν υφίσταται πλέον…”

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, παραχώρησε δηλώσεις σήμερα(12/6) στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

 

Για τον Στάθη Αλωνεύτη: «Ειδικά όταν μιλάμε για ένα ποδοσφαιριστή που αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση όχι μόνο για το ΑΠΟΕΛ αλλά και για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο Στάθης είναι ένας ποδοσφαιριστής που τα επιτεύγματα μιλούν από μόνα τους. Ο Στάθης του ΑΠΟΕΛ είναι μια περίπτωση που θα γραφτεί στην ιστορία της ομάδας με πολύ λαμπερά γράμματα, καθώς δεν έχει καταφέρει άλλος ποδοσφαιριστής να κουβαλά το απόλυτο ρεκόρ σε σερί τίτλους. Είναι συνυφασμένος με την πιο λαμπερή εποχή του ΑΠΟΕΛ και ολοκληρώνει αυτό τον κύκλο όχι με τις καλύτερες συνθήκες ένεκα της πανδημίας, αλλά είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να ζήσει απέναντι της και ο Στάθης αλλά και όλοι μας. Έχει μπει στο πάνθεο του ΑΠΟΕΛ και του Κυπριακού ποδοσφαίρου».

Για το αν θα τιμηθεί: «Υπάρχουν διάφορες εκκρεμότητες σε αυτό το κομμάτι και είναι κάτι που δουλεύουμε. Δυστυχώς αυτή την εποχή δεν μπορούμε να μεταφέρουμε κάτι. Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι η ευκαιρία της ανταπόδοσης απ’ τη μια πλευρά στην άλλη. Όταν θα λείπει ο κόσμος τι να το κάνεις. Είναι μιας ενέργεια όμως που έχουμε στο μυαλό».

Για το μουσείο του ΑΠΟΕΛ: «Είναι μια διαφορετική οντότητα σε σχέση με την εταιρεία. Οι αποφάσεις που παίρνονται δεν μπορώ να τις σχολιάσω. Όμως όλες οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πέτυχαν πράγματα είναι ήδη στο μουσείο. Απ’ τον Μοράις, στον Στάθη, τον Χαραλαμπίδη, τον Σατσιά, τον Πιέρο, τον Ντε Βινσέντι που έιναι ο πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη, τον Πάβλοβιτς που είναι ο πρώτος ξένος που έκανε χατ τρικ. Υπάρχουν όλες».

Για την πρόταση της Πάφου στον Τάμαρι: «Η όποια προσέγγιση της Πάφου δεν διέπετε από κάποιο όρο εχεμύθειας και επειδή διατηρούμε καλές σχέσεις με την ομάδα της Πάφου, εγώ δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες και να πω τι έχει προταθεί. Μπορώ όμως να πω πως ότι μας έχει μεταφερθεί επίσημα από πλευράς της Πάφου δεν είναι κάτι που μπορεί να ισχύσει για αρκετούς λόγους. Πρώτο δεν είναι η πρόταση σε μέγεθος που μπορούμε να εκλάβουμε σοβαρά και γι’ αυτό ο πρόεδρος είπε ότι το εκλαμβάνει ως αστείο. Ούτε στο 1/5 δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που θέλουμε. Και δεύτερο έχουμε τον Μούσα που τοποθετήθηκε ο ίδιος και να σας πω πριν από 1 χρόνο είχα μια συζήτηση μαζί του και όταν του είπα για το αν θα αγωνιζόταν στα Αραβικά Εμιράτα με ένα πλούσιο συμβόλαιο και μου είπε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά αλλά μόνο στην Ευρώπη».

Για το αν απάντησε θετικά στην ανανέωση ο Τάμαρι: «Είναι ένα άλλο θέμα και θα καταλήξουμε πολύ σύντομα».

Για τον Βάτερμαν και τα άλλα θέματα: «Όσα θέματα είναι ανοικτά παραμένουν ανοικτά και όταν έχουμε κάτι θα προχωρούμε σε ανακοινώσεις».

Για την Μπράγκα: «Δεν έχουμε κάποια επίσημη πρόταση».

Για την συμφωνία κυρίων: «Υπήρχε μια συμφωνία αλλά δεν υφίσταται πλέον διότι απ’ τη στιγμή που οποιοδήποτε μέλος ένιωσε ότι αθετείτε η συμφωνία τότε δεν δεσμεύεται κανένα μέρος».

Για την ΟΥΕΦΑ και τα οικονομικά: «Μέρος των λεφτών όντως δεν έχει κατατεθεί και αν δεν ξεκαθαρίσουν πιο σοβαρά πράγματα απ’ την ΟΥΕΦΑ δεν θα πάρουμε κάποια απάντηση. Είμαστε λίγο πριν τις εξελίξεις της ερχόμενης Τετάρτης που θα καθοριστούν πολλά για το μέλλον».

Για την Parimatch: «Με την Parimatch είναι μια σχέση που έχει αποκτήσει διαχρονικότητα και θέλουμε να διατηρήσουμε. Γι’ αυτό είμαστε σε ανοικτή επικοινωνία».

Για τον Ζαχίντ και τον Αποστολάκη: «Ο Ζαχίντ είναι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και ο Αποστολάκης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη αλλά μίλησε ο πρόεδρος σε αυτόν. Και οι δυο τους διατηρούν συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου. Η ΕΠΟ ακόμη δεν έκδωσε κάποια οδηγία και αναμένουμε να δούμε. Ανάλογα με το τι θα συμβεί θα υπάρξει μια τοποθέτηση απ’ το ΑΠΟΕΛ. Δεν είχαμε επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό για το θέμα».

Για την προετοιμασία και τα διαρκείας: «Η προετοιμασία ξεκινά 1η Ιουλίου και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι εδώ στις 30 Ιουνίου. Έχουν διευθετηθεί 6 φιλικά με Κυπριακές ομάδες. Για τα εισιτήρια διαρκείας περιμένουμε την Ομοσπονδία να μας πει τι ακριβώς θα ισχύει ώστε να μπορούμε να προχωρήσουμε».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy