Το Παγκύπριο Τουρνουά Τένις σηματοδοτεί την έναρξη των 21ων Λεμεσίων

Με ένα συναρπαστικό τουρνουά τένις αρχίζουν τα 21α Λεμέσια, που προωθούν το μήνυμα “We are sports”, καθώς οι εκδηλώσεις της φετινής διοργάνωσης συμπίπτουν με την κατάκτηση του τίτλου της «Ευρωπαϊκής Πόλης Αθλητισμού 2020» από τη Λεμεσό.

Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης “Famagusta Tennis Club & Lemesia Pancyprian Tournament Grade 1 2020” που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αμμοχώστου, θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα του Ομίλου στη Λεμεσό από τις 19 – 27 Ιουνίου 2020.

Το Πρωτάθλημα περιλαμβάνει τις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, Αγοριών και Κοριτσιών κάτω των 12, 14, 16 και 18 ετών, στα μονά και στα διπλά, καθώς επίσης την κατηγορία Μικτού Διπλού +35. Οι αγώνες θα αρχίζουν καθημερινά στις 15:00, ενώ τα Σαββατοκύριακα θα διεξάγονται πρωί και απόγευμα.

Η μάχη για το μπαλάκι του τένις θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες, ενώ ανοικτοί για το κοινό θα είναι οι χώροι εστίασης του Ομίλου, σύμφωνα με τις διατάξεις και τα μέτρα που ισχύουν για τον Covid-19.

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Δευτέρα 15 Ιουνίου. Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Κύπρου (ΟΑΚ): https://ctf.tournamentsoftware.com/#TabUpcoming

Τα Λεμέσια, η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του Δήμου Λεμεσού επιστρέφουν και φέτος για 21η χρονιά, με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και αθλητικών δραστηριοτήτων.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy