Ο Γιώτης Εγκωμίτης αναλαμβάνει την Εθνική Παίδων U17

Ο Γιώτης Εγκωμίτης αναλαμβάνει την ευθύνη της καθοδήγησης της Εθνικής μας ομάδας Παίδων κάτω των 17.
Μετά από τη σημερινή συνάντηση του 48χρόνου προπονητή στα Γραφεία της ΚΟΠ με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Κούμα, στην παρουσία του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Γιόχαν Βάλεμ και του Τεχνικού Διευθυντή της Ομοσπονδίας Σάββα Κωνσταντίνου, οριστικοποιήθηκε η συμφωνία της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Γιώτης Εγκωμίτης, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής  με 45 συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών αλλά και με συμμετοχές στην Εθνική Ελπίδων και Νέων αντίστοιχα, αναλαμβάνει αμέσως καθήκοντα με στόχο την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του EURO που θα φιλοξενήσουμε στην Κύπρο.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν για να αναλάβω την ομάδα σε αυτή την ιστορική χρονιά.

Το γεγονός ότι σε λιγότερο από ένα χρόνο θα λάβουμε μέρος στην τελική φάση του EURO U17, αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή αλλά και πρόκληση.

Από σήμερα αρχίζουμε σκληρή δουλειά για να προετοιμαστούμε σωστά και να είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθει η ώρα της συμμετοχής μας σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, στην οποία θα είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Γιώτης Εγκωμίτης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy