Ελλαδικό δημοσίευμα μιλά για συμφωνία Παπουλή και Ομόνοιας

Ελλαδικό δημοσίευμα και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα OnSports.gr μίλα για συμφωνία του Παπουλή με την Ομόνοια, όπως σας ενημερώσαμε, δείτε ΕΔΩ και για ντόρο που γίνεται στο νησί μας για το θέμα αυτό.

Το δημοσίευμα της OnSports.gr:

Χαμός στην Κύπρο με τη μεταγραφή του Παπουλή.

Ο Φώτης Παπουλής μετά από οκτώ χρόνια καριέρας στην Κύπρο και στον Απόλλωνα, θα παραμείνει στο νησί, αλλά θα φορέσει τη φανέλα της Ομόνοιας.

Ο 35χρονος Ελληνας ακραίος επιθετικός, που αγωνίζεται το καλοκαίρι του 2012 στον Απόλλωνα, ήρθε σε συμφωνία με την Ομόνοια και τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η συμφωνία αυτή έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση του πρόεδρου του Απόλλωνα, Νίκου Κίρζη. Αιτία είναι η αθέτηση της «συμφωνίας κυρίων» των κορυφαίων έξι ομάδων του κυπριακού ποδοσφαίρου (Ομόνοια, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, ΑΕΚ, ΑΕΛ).

Η συμφωνία αυτή αφορούσε στις σχέσεις των συλλόγων για τις ανανεώσεις συμβολαίων και τις μεταγραφές. Είχε συμφωνηθεί να μην υπάρξει πλειστηριασμός ανάμεσα στις ομάδες όταν αποκτούσαν ή έδιωχναν ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, είχε συμφωνηθεί ότι δεν θα προσέγγιζε η μία ομάδα την άλλη, για ποδοσφαιριστές με τους οποίους ήταν σε διαπραγμάτευση για ανανέωση του συμβολαίου τους, όπως στην περίπτωση του Παπουλή.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy