Δικογραφία για την επίθεση στο σπίτι του Γιαννακόπουλου

Η υποδιεύθυνση αθλητικής βίας σχημάτισε δικογραφία για την επίθεση στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τις καταγγελίες μερίδας οπαδών των «πράσινων» και θα καλέσει μάρτυρες ώστε να διερευνήσει τι ακριβώς συνέβη στην υπόθεση.

Το απόγευμα της Τετάρτης (10/6), οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλους και σημειώθηκε ένταση.

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του τμήματος μπάσκετ, όπως περιέγραφε και στα social media με το βίντεο, κατήγγειλε κατοχή μαχαιριών από τους ανθρώπους που είχαν φτάσει στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού του.

Πηγές αναφέρουν ότι το ζήτημα δεν έχει σχέση με την συνέντευξη τύπου της Τρίτης και την πρόθεση αποχώρησης και πώλησης της ΚΑΕ, αλλά αφορά την ανοιχτή κόντρα που έχει το τελευταίο διάστημα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με συγκεκριμένη μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού ενώ κυκλοφορεί video από επεισόδιο σε μαγαζί εστίασης ανάμεσα στον ισχυρό άντρα των «πράσινων» και οπαδό του «τριφυλλιού».

Η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας σχημάτισε δικογραφία για την υπόθεση που έγινε θέμα στα ευρωπαϊκά ΜΜΕ αλλά και για τις καταγγελίες μερίδας οπαδών των «πρασίνων».

Άμεσα θα ξεκινήσει η κλήση μαρτύρων στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας, πριν η δικογραφία παραδοθεί στην Δικαιοσύνη.

ΠΗΓΗ: Reader.gr

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy