Από 29 Ιουνίου επιτρέπεται προπόνηση επαφής και ομαδικό παιγνίδι

Από τις 29 Ιουνίου θα επιτρέπεται η προπόνηση επαφής το ομαδικό παιχνίδι και η διεξαγωγή πρωταθλημάτων και σε εσωτερικές/κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις, σύμφωνα με το αναθεωρημένο/αναπροσαρμοσμένο πρωτόκολλο, το οποίο θα εκδοθεί από το Υπουργείο Υγείας στη βάση κατευθυντήριων γραμμών του ΚΟΑ.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΚΟΑ, η διεξαγωγή πρωταθλημάτων, ομαδικού παιχνιδιού και προπονήσεων θα διέπεται πάντοτε από  τα σχετικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας και υπεύθυνος για την τήρηση των πρωτοκόλλων είναι ο διοργανωτής και/ή καθ’ ύλην αρμόδιος της εκάστοτε δραστηριότητας (π.χ. Ομοσπονδία, σωματείο, ιδιοκτήτης εγκατάστασης).

Από την 13η Ιουνίου 2020, επιτρέπεται η διεξαγωγή αθλητικών πρωταθλημάτων χωρίς την παρουσία θεατών, καθώς και η διεξαγωγή ομαδικού παιχνιδιού και προπονήσεων όλων των αθλημάτων σε εξωτερικούς και μόνο χώρους, σύμφωνα με το πρωτόκολλο και τις οδηγίες που θα εκδοθούν από το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με τον ΚΟΑ.

Επίσης, από την 13η Ιουνίου 2020 μέχρι την 29η Ιουνίου 2020, επιτρέπεται η προπόνηση αθλημάτων, σύμφωνα πάντοτε με τις κατευθυντήριες γραμμές και τα σχετικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, σε εσωτερικές/κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά δεν επιτρέπεται η διεξαγωγή ομαδικού παιχνιδιού, πρωταθλημάτων και προπονήσεων αθλημάτων επαφής (π.χ πολεμικών τεχνών) σε κλειστούς χώρους.

ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy