Έτσι έγινε η “επίθεση” στο Γιαννακόπουλο, τι προηγήθηκε (pic&video)

Η κόντρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τους οργανωμένους οπαδούς της ΘΥΡΑΣ 13 δεν είναι καινούργια. Από σήμερα όμως, ανήμερα του δεύτερου μνημόσυνου, η κόντρα περνά σε άλλο επίπεδο.

Όλα ξεκίνησαν από ένα επεισόδιο στο μνημόσυνο του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου. Σύμφωνα με μαρτυρίες, μερίδα οπαδών εγκάλεσε τον Δ. Γιαννακόπουλο με αφορμή τα όσα ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου αναφορικά με την αποχώρησή του από τον σύλλογο. Μεταξύ άλλων, οι οπαδοί του είπαν ότι με αυτά που κάνει «θα τρίζουν τα κόκκαλα του πατέρα του», αναφερόμενοι στην τεράστια προσφορά του Παύλου στον Παναθηναϊκό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θεώρησε για δικούς του λόγους ότι τα παραπάνω αποτελούν προσβολή στη μνήμη του πατέρα του, δείχνοντας ως dpg7000 τη δυσαρέσκειά του με σχετικό ποστάρισμα στο instagram.

Η συνέχεια εκτυλίχθηκε στο γνωστό σουβλατζίδικο της Πανόρμου, εκεί όπου, σύμφωνα με τα όσα φαίνονται στο βίντεο και κατήγγειλε ο «Σουβλατζής» της ΘΥΡΑΣ 13, ο Δ. Γιαννακόπουλος μπήκε φουριόζος με τους μπράβους του και πέταξε πιάτα και δίσκους από τον πάγκο του μαγαζιού, ενώ αργότερα υπήρξε νέο ντου με επεισόδιο στο έπεσε ξύλο έξω από το μαγαζί.

Το ποστ του «Σουβλατζή»:

«Σήμερα το πρωί αυτός ο ξεφτιλισμένος που λέγεται τράκης, ήρθε στο μαγαζί μου δυο φορές. Την πρώτη φορά όπως βλέπετε τσακώθηκε με κάτι πιάτα και οι μπράβοι του χτύπησαν έναν υπάλληλο του καταστήματος. Μεγάλοι μάγκες. Τη δεύτερη φορά ήρθε με 8 μπράβους του να μου ζητήσει το λόγο γιατί τον βρίζουν στο ίντερνετ και σηκώσανε κάποιοι το χεράκι τους. Μου κλάσατε τα παπάρια φυσικά άλλα τώρα δυστυχώς δεν υπάρχει επιστροφή. Ξεκινάει ο πόλεμος από σήμερα… Υ. Γ. Τον πατέρα σου που μου έλεγες το πρωί, ρε μπετόβλακα, όχι απλά δεν έβαλα να τον βρίσουν αλλά τον λάτρευα και αυτόν και τον Θανάση, όπως και όλος ο κόσμος. Και ούτε και σένα, φυσικά, βάζω να βρίζουν γιατί έχω τα αρχίδια και το κάνω μόνος μου αν θέλω ρε τελειωμένε κοκάκια… Μήνυση δεν σου έκανα αν και μου λέγανε οι μπάτσοι… Λοιπόν τα λέμε από κοντά σύντομα…».

Το “ντου” στο σουβλατζίδικο:

Η «απάντηση» στο σπίτι του Γιαννακόπουλου!

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, περίπου 100 άτομα τα οποία επέβαιναν σε μηχανάκια, μετέβησαν στο σπίτι του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι οπαδοί κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις κατά του Γιαννακόπουλου, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα καταγγέλλει

Κατόπιν, αστυνομική δύναμη έφτασε στο μέρος, αλλά οι οπαδοί είχαν ήδη προλάβει να αποχωρήσουν. Εντύπωση προκαλούν ωστόσο τα όσα ακούγονται στο βίντεο από τον Δ. Γιαννακόπουλο, ο οποίος βρίζει τον Παναθηναϊκό και τη ΘΥΡΑ 13 λέγοντας «Γ… τον Παναθηναϊκό και τη ΘΥΡΑ 13».

Πηγή: fws.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy