“Έχω συμβόλαιο με την Ανόρθωση και είμαι περισσότερο από ικανοποιημένος εκεί, συνεπώς θα παραμείνω στην Κύπρο”

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι κάνει προπονήσεις με την Σίμπενικ. Ο λόγος που έγινε αναφορά σε αυτό το θέμα είναι γιατί βγήκε το συμπέρασμα πως ο Κροάτης αμυντικός θα φορέσει την φανέλα της συγκεκριμένης ομάδας.
Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης μίλησε και για την διακοπή του πρωταθλήματος αλλά και για την ζέστη που επικρατεί στο νησί μας.
Αναλυτικά:
«Όχι, δεν επιστρέφω, απλώς προπονούμαι με την ομάδα, διατηρώ την φόρμα μου. Έχω συμβόλαιο με την Ανόρθωση και είμαι περισσότερο από ικανοποιημένος εκεί, συνεπώς θα παραμείνω στην Κύπρο.  Αν θα παίξω για την Σίμπενικ μια μέρα; Ποτέ μη λες ποτέ… Δεν σκέφτομαι καν να αποσυρθώ, αυτή η πιθανότητα ουδέποτε έχει περάσει από το μυαλό μου. Το σώμα μου με υπακούει και όσο συμβαίνει αυτό, θα αγωνίζομαι.
Για την διακοπή του πρωταθλήματος
Ήμασταν πρωτοπόροι πρακτικά σε ολόκληρη την σεζόν και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές πριν την διακοπή λόγω κορωνοϊού, η Ομόνοια ήταν ισόβαθμή μαζί μας, αλλά πρώτη χάρη στην καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ μας παιχνίδια (σ.σ. χάρη στα καλύτερα αποτελέσματα). Δεν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, αλλά θα πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ και εμείς στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι διοικούντες μας θεωρούν ότι αυτό δεν είναι δίκαιο, όπως και δεν είναι, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.
Ίσως είναι καλύτερο που δεν συνεχίστηκε το πρωτάθλημα. Στην Κύπρο έχει… 50 βαθμούς και δεν θα ήταν υγιές, στην πραγματικότητα δεν θα ήταν εφικτό να παίξουμε σε τέτοιες συνθήκες. Είναι τέτοια η ζέστη που ούτε ο σκύλος μου δεν θέλει να βγει για βόλτα.»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy