Επίθεση οπαδών στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου(video)

Χοντρό επεισόδιο το απόγευμα της Τετάρτης (10/6), καθώς περίπου 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν «ντου» στο περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Περίπου 100 άτομα που βρέθηκαν εκεί με μηχανάκια (σύμφωνα με την ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας) έκαναν επίθεση στο σπίτι του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκού και προέδρου του Ερασιτέχνη.

Ανήμερα της συμπλήρωσης δύο χρόνων από τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου, μερίδα οπαδών βρέθηκε έξω από το σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τα πνεύματα να ήταν αρκετά οξυμένα όπως φάνηκε και μέσω του Live Instagram από τον λογαριασμό του. Μάλιστα όπως ανέφερε ο κ. Γιαννακόπουλος στη… ζωντανή μετάδοση του instagram, οι οπαδοί πέταξαν πέτρες κι άλλα αντικείμενα εντός της οικείας του, έγραψαν σε τοίχους γύρω από αυτό, ενώ έκανε λόγο ακόμη και για μαχαίρια!

Κάποιες πηγές αναφέρουν ότι το χοντρό επεισόδιο δεν έχει σχέση με την συνέντευξη τύπου της Τρίτης και την πρόθεση αποχώρησης και πώλησης της ΚΑΕ, αλλά αφορά την ανοιχτή κόντρα που έχει όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με συγκεκριμένη μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy