Στη Γερμανία το Γουλβς – Ολυμπιακός

Η επικύρωση της πραγματοποίησης της τελικής φάσης σε μορφή Final 8 θα έρθει στις 17 Ιουνίου στην σύσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής της ομοσπονδίας.
Ως το μεγάλο και ακλόνητο φαβορί για να φιλοξενήσει το Final 8 των αγώνων του Europa League αλλά και τις ρεβάνς για την φάση των 16 παρουσιάζει τη Γερμανία σημερινό δημοσίευμα της Bild.
Σε αυτό αναφέρεται ότι ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της Μπουντεσλίγκας μετά την επανέναρξη της και έτσι σκέφτεται πολύ σοβαρά, από την στιγμή, που η χώρα έχει και τις απαραίτητες εγκαταστάσεις να φιλοξενήσει όλα τα ματς της διοργάνωσης μέχρι και τον τέλος της .
Κάτι τέτοιο, εάν επιβεβαιωθεί, σημαίνει, ότι εκεί θα πραγματοποιηθεί και το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Γουλβς, στην ρεβάνς του 1-1.
Η επικύρωση της πραγματοποίησης της τελικής φάσης σε μορφή Final 8 θα έρθει στις 17 Ιουνίου, στην σύσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής της ομοσπονδίας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy