Ροναλντίνιο: “Δεν είναι εύκολο να μην κάνεις αυτά που θέλεις…”

Για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια με τη σύλληψη για το πλαστό διαβατήριο στην Παραγουάη, ο Ροναλντίνιο μίλησε για όσα έζησε και ζει με την νέα πολύ περίεργη κατάσταση στη ζωή του. «Είμαστε στο ξενοδοχείο, μετά την καραντίνα μπορεί να καταλάβει ο κόσμος πως είναι να μην μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις…» σχολιάζει…

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ παραδέχεται πως είναι λογικό να μην είναι εύκολη κάθε μέρα και προφανώς δεν χαμογελάει συνεχώς, ωστόσο, προσπαθεί να βρίσκει τη χαρά μέσα από το ποδόσφαιρο και δηλώνει στην MundoDeportivo ότι: «Τις στιγμές που ήμουν λυπημένος, ο λόγος ήταν πως δεν μπορούσα να κάνω τον κόσμο να χαρεί στο γήπεδο…».

Εδώ και περίπου δύο μήνες παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό στο ξενοδοχείο Palmaroga και αναφέρει για τη νέα… τάξη πραγμάτων αναφορικά με την καθημερινότητά του:

«Μας συμπεριφέρονται καλά, έχουμε ό,τι θέλουμε και παραγγέλνουμε ό,τι μπορεί να επιθυμούμε. Παραμένουμε ήρεμοι και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να περνάει ευχάριστα η ώρα μας. Έχουν περάσει 60 πολύ μεγάλες μέρες… Ο κόσμος που παρέμενε στο σπίτι τόσο καιρό μπορεί να καταλάβει πως είναι να μην κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις, να μην έχεις την ελευθερία να το κάνεις… Αθλούμαστε και ευτυχώς έχουν διαμορφώσει έναν χώρο σαν σε γυμναστήριο για να μπορούμε να γυμναζόμαστε».

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy