Έχασε την μάχη το 9χρονο αγόρι

Έχασε τη μάχη για τη ζωή γύρω στις 11:45 χθες το βράδυ, το αγοράκι 9 ετών, που είχε ανασυρθεί χθες το πρωί από θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού και νοσηλευόταν στην εντατική Παίδων του Μακάρειου Νοσοκομείου Λευκωσίας, αναφέρει αστυνομική ανακοίνωση που μιλά για θαλάσσιο ατύχημα.

Ο μικρός εντοπίστηκε από συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα λίγο μετά τις 10 το πρωί, στη θαλάσσια περιοχή Γερμασόγειας και αμέσως ενημερώθηκε ναυαγοσώστης, ο οποίος βρισκόταν στον κοντινότερο ναυαγοσωστικό πύργο και ετοιμαζόταν να αναλάβει καθήκοντα στις 10.30.

Στον μικρό έγιναν θωρακικές μαλάξεις ενώ από άλλο ναυαγοσωστικό πύργο μετέβησαν με απινιδωτή άλλοι ναυαγοσώστες, ωστόσο το αγοράκι δεν επανέφερε τις αισθήσεις του.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Λεμεσού, όπου οι γιατροί κατάφεραν να το επαναφέρουν και αφού διασωληνώθηκε μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Το αγοράκι φαίνεται να έφερε κτύπημα στο κεφάλι και δεν αποκλείεται να τραυματίστηκε σε βράχους και να έχασε τις αισθήσεις του.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy