Στο +17 ο Ολυμπιακός και… μάχη 2ης θέσης για ΠΑΟΚ – ΑΕΚ!

Ακόμη και πριν το ματς της Τούμπας ο Ολυμπιακός ήταν το μεγάλο και ξεκάθαρο φαβορί για το πρωτάθλημα, αλλά πλέον μετά το 1-0 και το +17 η υπόθεση τίτλος μοιάζει… τελειωμένη. Χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΚ να περάσει μόνη 2η, όπου πλέον συγκατοικεί με τον ΠΑΟΚ.

Οι Πειραιώτες κέρδισαν σχετικά εύκολα με 1-0 στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ και πλέον βρέθηκαν στο +17 από τον περσινό πρωταθλητή. Διαφορά που στα υπόλοιπα ματς των πλέι οφ μοιάζει αδύνατη να… ψαλιδιστεί τόσο ώστε ο Ολυμπιακός να χάσει το πρωτάθλημα. Πλέον μετά την γκέλα του Δικεφάλου του Βορρά (είχε ως αποτέλεσμα κι αποδοκιμασίες εκτός γηπέδου) έχει ενδιαφέρον η μάχη της 2ης θέσης. Η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να… προσπεράσει τον Δικέφαλο του Βορρά όμως δεν κατάφερε να επικρατήσει του Παναθηναϊκού. Πλέον είναι φανερό ότι στα επόμενα παιχνίδια των πλέι οφ η μάχη για την θέση των προκριματικών Champions League θα είναι μεγάλη κι αυτή που θα παρουσιάσει το μέγιστο ενδιαφέρον των πλέι οφ.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 13 Ιουνίου

21:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (ΝΟVA)

Κυριακή 14 Ιουνίου

19:15 ΟΦΗ – ΑΕΚ (ΝΟVA)

21:30 Ολυμπιακός – Άρης (ΝΟVA)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy