Οπαδοί της ΑΕΚ έκαναν “ντου” στο στέκι του ΠΑΟΚ(pics)

Συναγερμός την Κυριακή το απόγευμα στην Πάτρα, με συγκρούσεις οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και επιφυλακή για συγκέντρωση οπαδών του Ολυμπιακού.

Συναγερμός σήμανε χθες το απόγευμα στην αστυνομία της Πάτρας από οπαδικά επεισόδια…

Όλα ξεκίνησαν όταν οι φίλοι της ΑΕΚ, έκαναν πορεία μέσα στην πόλη με μηχανάκια και επιχείρησαν να περάσουν από τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στο κάτω μέρος της Γούναρη.

Εκεί επικράτησε ένταση, καθώς ήταν συγκεντρωμένοι οπαδοί του «δικέφαλου» της Θεσσαλονίκης για το ματς με τον Ολυμπιακό και υπήρξαν συγκρούσεις με την αστυνομία που προσπάθησε να τους σταματήσει.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ΜΜΕ στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, υπήρξαν δύο προσαγωγές, ενώ άλλα τρία άτομα, προκειμένου να αποφύγουν την σύλληψη άφησαν τα μηχανάκια τους στο σημείο, όπου βρέθηκαν και δύο μαχαίρια.

Οι αρχές όμως, έμειναν σε επιφυλακή για αρκετή ώρα, καθώς στον σύνδεσμο του Ολυμπιακού στη Γούναρη και Μπουκαούαρη, υπήρχε και εκεί συγκεντρωμένος κόσμος για το παιχνίδι των Play Off.

Ευτυχώς όμως, δεν υπήρξε συνέχεια στα επεισόδια.

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy