Κύπελλο Γερμανίας: Η Ζάαρμπρικεν ζητάει ημιτελικό με κόσμο κόντρα στη Λεβερκούζεν

Αίτημα στη γερμανική ομοσπονδία απέστειλε η Ζάαρμπρικεν για να επιτραπεί η είσοδος μερίδας φιλάθλων στον ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στη Λεβερκούζεν (9/6, 21:45).

Η σταχτοπούτα του φετινού Κυπέλλου Γερμανίας, που ακούει στο όνομα Ζάαρμπρικεν, δεν θέλει να χάσει την ώθηση του κόσμου της από την εξίσωση των ημιτελικών κόντρα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν (9/6, 21:45).

Για το λόγο αυτό, η ομάδα της τρίτης κατηγορίας Γερμανίας ζήτησε από τη DFB να επιτραπεί η προσέλευση φιλάθλων στο «Χέρμαν-Νόιμπεργκερ Στάντιον» κατά ένα ποσοστό, αφού όπως επισημαίνουν οι άνθρωποι της, ο δήμος στον οποίο ανήκει και οι υγειονομικοί κανονισμοί επιτρέπουν συγκέντρωση ενός μικρού μέρους παρευρισκόμενων σε δημόσιους χώρους.

Με δεδομένο το ότι για το Κύπελλο υπεύθυνη είναι αποκλειστικά η Ομοσπονδία και όχι η Bundesliga, οι ιθύνοντες της DFB θα εξετάσουν το αίτημα στη συνεδρίαση της Δευτέρας (8/6). Ωστόσο, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της Ζάαρμπρικεν, καθώς τα χρονικά περιθώρια δεν φτάνουν για να ληφθεί η έγκριση και από όλους τους τοπικούς φορείς.

Θυμίζεται ότι η Ζάαρμπρικεν απέκλεισε Κολωνία, Καρσλρούη και Φορτούνα Ντίσελντορφ στον δρόμο μέχρι τα ημιτελικά.

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy