Η FA σχεδιάζει μεταγραφική περίοδο για Αύγουστο-Οκτώβριο

Η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει έρθει ήδη σε επαφή με αντίστοιχες της Ευρώπης για να μεταθέσουν την μεταγραφική περίοδο στο τρίμηνο Αυγούστου-Οκτωβρίου, ώστε να έχουν τελειώσει τα πρωταθλήματα πριν ξεκινήσουν οι αγοραπωλησίες.

Το επερχόμενο μεταγραφικό παζάρι θα υποστεί το ντόμινο που επέφερε ο κορονοϊός στο ποδόσφαιρο, καθώς η δράση στα εθνικά πρωταθλήματα θα λήξει περίπου στα τέλη Ιουλίου. Με αυτό στο μυαλό, οι ιθύνοντες της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έχουν αρχίσει ήδη να προνοούν και να ετοιμάζουν το έδαφος για μετάθεση του παραθύρου ένα τρίμηνο αργότερα, με σκοπό να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα των ομάδων και των ποδοσφαιριστών προτού ξεκινήσουν τα deal.

Συγκεκριμένα, η πλευρά της FA σχεδιάζει την έναρξή του στις αρχές Αυγούστου και το φινάλε στο τέλος του Οκτωβρίου, σε ένα πλάνο που έχει επικοινωνήσει και σε άλλες ευρωπαϊκές ομοσπονδίες.

Πρόκειται, άλλωστε, για τη γενική οδηγία που αναμένεται να δώσει και επίσημα η FIFA στα μέλη της, για παράταση της μεταγραφικής περιόδου, με τη σκυτάλη έπειτα να περνάει μεμονωμένα στην εκάστοτε Ομοσπονδία και το πώς θα ορίσει ακριβώς την αρχή και τη λήξη του παζαριού.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy