Στηρίζει την Λάτσιο με γυμνή φωτογραφία και κασκόλ!(pic)

Η Λάτσιο δίνει τη δυνατότητα στους οπαδούς της να κλείσουν… νοερά θέση στο “Ολίμπικο” για το φινάλε της σεζόν και η Άννα Φάλκι θα είναι μία εξ’ αυτών μέσω μιας… γυμνής φωτογραφίας της.

Η Serie A επιστρέφει στη δράση στις 20 Ιουνίου για την ολοκλήρωση της σεζόν μετά από τρίμηνη αποχή, με τα ματς  να διεξάγονται χωρίς κόσμο στις εξέδρες ελέω του φόβου του κορωνοϊού. Αυτό έχει κανει αρκετές ομάδες να ψάχνουν τρόπους για να εμψυχώσουν τους παίκτες τους και να τους κάνουν να μην αισθάνονται μόνοι όταν θα παίζουν εντός έδρας και μία από αυτές είναι η Λάτσιο.

Όπως έκανε γνωστό η ομάδα της αιώνιας πόλης, στα εντός έδρας παιχνίδια της μέχρι το φινάλε της σεζόν θα υπαρχουν φωτογραφίες οπαδών της σε αρκετά καθίσματα του “Ολίμπικο”, με την Άννα Φάλκι να μη χάνει την ευκαιρία και να δηλώνει “παρούσα” μέσω αισθησιακής φωτογραφίας της. Σε αυτήν εμφανίζεται γυμνή όπου κρατάει μόνο ένα κασκόλ των μπιανκοτσελέστι, με τη διάσημη φαν της Λάτσιο αλλά και ηθοποιό και μοντέλο, να δηλώνει χαρακτηριστικά στο Rai Radio 1:

“Επέλεξα μία από τις συνηθισμένες μου selfies με το κασκόλ, μόνη στο σπίτι. Αυτή τη φωτογραφία τη χρησιμοποιών αρκετά συχνά στο Instagram και έχει φέρει τύχη ως τώρα στη σεζόν. Νομίζω ότι θα φαίνεται μόνο το κασκόλ και το πρόσωπό μου. Θα βρίσκεται αρκετά μακριά από τον αγωνιστικό χώρο και έτσι δεν θα αποσπώ τους παίκτες”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy