Ο Κριστιάνο φοράει «οκτάταπα» και είναι ταχύτερος από ποτέ(pic)

Μπορεί τυπικά να μεγαλώνει, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει βρει το μυστικό για να μη χάνει την ταχύτητά του κι αυτό έγκειται στις τάπες α λα ράγκμπι που έχει ενσωματώσει στα παπούτσια του.

Η τρομακτική φυσική κατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο του επιτρέπει να παίζει σαν να μην έχει συμπληρώσει καν τα πρώτα άντα, ακόμη κι αν διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του. Ανάμεσα σε όλα τα εντυπωσιακά στοιχεία που διατηρεί σε υψηλό επίπεδο στο παιχνίδι του, είναι αναμφίβολα και η ταχύτητα και ως προς αυτό φέρεται να υπάρχει ένα σημαντικό μυστικό.

Κι αυτό είναι η αύξηση του αριθμού στις τάπες που έχουν τα παπούτσια του Πορτογάλου, από το κλασικό εξάταπο στις οκτώ, που αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα των παικτών ράγκμπι.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα παραπάνω καρφιά στο παπούτσι προσφέρουν καλύτερη επαφή με το χορτάρι και δίνουν μεγαλύτερη ώθηση στο πρώτο βήμα, προσφέροντας στον CR7 ένα σημαντικό πλεονέκτημα για να παραμένει ταχύτατος στα σπριντ του και να περνά ανάμεσα από αντιπάλους.

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy