Η Ντιζόν σκέφτεται να κινηθεί για τον Τζιμπρίλ Σισέ για να τον βοηθήσει να φτάσει τα 100 γκολ

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, πριν από λίγες ημέρες είχε δηλώσει πως μεγάλη του επιθυμία είναι να επιστρέψει στα γήπεδα, παρά το γεγονός πως βρίσκεται στο 38ο έτος της ηλικίας του.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, θέλει να φτάσει τα 100 τέρματα στο γαλλικό ποδόσφαιρο (αυτή τη στιγμή έχει 96) γι’ αυτό και προσφέρθηκε να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα της Γαλλίας, χωρίς χρήματα.

Ο Σισέ, είχε… παρακαλέσει τόσο τη Νιμ όσο και την Ντιζόν για να αγωνιστεί για λογαριασμό του. Μάλιστα, φαίνεται πως οι προσευχές του εισακούστηκαν, καθώς η Ντιζόν σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον εντάξει στο δυναμικό της. Ο Πεγκί Λουγιντουλά, ο οποίος έχει αναλάβει το πόστο του γενικού κουμανταδόρου στον σύλλογο, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού γι’ αυτό και πρότεινε την απόκτηση του.

Ο πρόεδρος της Ντιζόν, Ολιβιέ Ντελκούρ, από την πλευρά του, τόνισε πως δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο της απόκτησης του Τζιμπρίλ Σισέ και δεν αποκλείεται ο μεγάλος στόχος του Γάλλου, να εκπληρωθεί φορώντας τη φανέλα της Ντιζόν.

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy