Έκλεισε τον Αϊτόρ! (video)

Ο Αϊτόρ είπε το «ναι» στον Παναθηναϊκό και προβάρει την φανέλα με το τριφύλλι.

Μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Αϊτόρ, ο οποίος για τα επόμενα τρία χρόνια εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα φορά την φανέλα με το τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς!

Ο 24χρονος εξτρέμ που έκανε μία καταπληκτική διετία με την φανέλα της Τβέντε στην Ολλανδία, είχε αρκετές προτάσεις, όμως η επίμονη προσπάθεια του Τσάβι Ρόκα, το όνομα του συλλόγου και οι συνθήκες διαβίωσης στην Ελλάδα τον έπεισαν να πει το «ναι»!

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι για τρία χρόνια, με τις απολαβές του Ισπανού άσου να κυμαίνονται σε αρκετά υψηλά επίπεδα για το μπάτζετ του Παναθηναϊκού και σίγουρα θα έχει ένα από τα πέντε μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα, με αποδοχές άνω των 400.000 ευρώ ετησίως!

Ο Αϊτόρ αναμένεται το επόμενο διάστημα στην Αθήνα για ιατρικά και υπογραφές, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους «πράσινους».

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy