Ανατροπή;… Πιθανή επανέναρξη με playoffs παρά τη διακοπή και τη στέψη της Παρί

Απίθανα πράγματα στη Γαλλία και το ποδόσφαιρο της χώρας, καθώς φαίνεται πως είναι αρκετά πιθανή μια μεγάλη ανατροπή παρά την απόφαση για τη διακοπή και την στέψη της Παρί Σεν Ζερμέν ως Πρωταθλήτρια της σεζόν 2019-2020!

Με αρκετές ομάδες της πρώτης κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος να έχουν απευθυνθεί στα αθλητικά πειθαρχικά όργανα και να κυνηγούν τη δικαίωσή τους, η UEFA ήρθε να βάλει στο μυαλό των υπεύθυνων του Championnat το ενδεχόμενο της επανέναρξης και διεξαγωγής playoffs!

«Η Γαλλία αποφάσισε πολύ νωρίς να διακόψει το πρωτάθλημά της και υπάρχει η διορία της 2ας Αυγούστου για την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την τρέχουσα σεζόν» ανέφερε σε επιστολή του ο Τσεφέριν προς ενημέρωση των μελών της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η Παρί πήρε τον τίτλο, η Λυών έμεινε δίχως συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση για πρώτη φορά από το 1996, οι Μαρσέιγ και Ρεν πήγαν στο Champions Leagye και οι Αμιέν και Τουλούζ υποβιβάστηκαν. Οι δύο τελευταίες μαζί με τους «λιονέ» έχουν καταθέσεις υπέρ της ανατροπής της απόφασης για τη διακοπή!

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy