Ίσως δούμε Ντιγκινί στην Κύπρο πριν τις 30 Ιουλίου!

Ως γνωστό ο Νικολά Ντιγκινί που είναι ήδη συμφωνημένος με τον Απόλλωνα, αφού έχει προσύμφωνο δεν βρισκόταν στην αποστολή του Άρη στην επανέναρξη της Super League, όχι εξαιτίας της συμφωνίας του με τον Απόλλωνα αλλά γιατί δεν δέχθηκε τη μείωση 15% στο υφιστάμενο συμβόλαιο του.

Η σχέση του με τη διοίκηση του Άρη βρίσκεται στα άκρα και ίσως αυτό ευνοήσει το κλίμα για να έρθει πιο γρήγορα στην Κύπρο ο Γάλλος επιθετικός. Αξίζει να αναφέρουμε ότι λόγω επανέναρξης της Super League τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών πήραν παράταση μέχρι και τις 30 Ιουλίου.

Όπως σημειώνει και η αθλητική ιστοσελίδα metrosport.gr της Ελλάδας οι λόγοι δεν ήτα αγωνιστικοί αλλά οικονομικοί. “Ο Νικολά Ντιγκινί αποκλείστηκε από την 20άδα της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ. Η αιτία που ο Γάλλος “κόπηκε” από την αποστολή δεν ήταν αγωνιστικής φύσεως. Αντιθέτως, είχε να κάνει με το ότι δεν δέχθηκε τη μείωση που του προτάθηκε. Αν δεν γίνει πιο διαλλακτικός, δύσκολα θα έχει θέση στην ομάδα μέχρι να τελειώσουν οι υποχρεώσεις”.

Με τα νέα λοιπόν δεδομένα που δημιουργούνται ίσως ο Ντιγκινί καταφέρει να έρθει πιο γρήγορα στην Κύπρο και να ενσωματωθεί και στην προετοιμασία του Απόλλωνα. Οι επόμενες μέρες σίγουρα θα φέρουν εξελίξεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy