“Τελικά πήρα μια κακή απόφαση”

O Λεονάρντο Μπονούτσι, μίλησε για την θητεία του στη Μίλαν, τονίζοντας ότι παρά το γεγονός πως δεν παρέμεινε χρόνια ήταν μια ωραία εμπειρία, η οποία του πρόσφερε πολλά.  

Ο Ιταλός στόπερ των «μπιανκονέρι» το 2017 είχε πάρει την απόφαση να αφήσει την Γιουβέντους και φορέσει τη φανέλα της Μίλαν. Παρά τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου, ο Λεονάρντο Μπονούτσι τόνισε πως ακόμα και σήμερα δεν έχει μετανιώσει γι’ αυτή την απόφαση.

Βέβαια, μεταξύ άλλων παραδέχθηκε, πως ήταν χαρούμενος που επέστρεψε στο Τορίνο, μετά το σύντομο του πέρασμα από τους «ροσσσονέρι».

«Ήταν μια δύσκολη εποχή για μένα, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά», είπε στο Gazzetta dello Sport ο έμπειρος αμυντικός. «Υπήρξαν κάποιες διαφωνίες και ειδικά μετά την ήττα μας στον τελικό του Champions League. Τελικά πήρα μια κακή απόφαση.  Αλλά πρέπει να πω ότι η απόφαση, σίγουρα επηρέασε την καριέρα μου, με βελτίωσε ως άντρας.

Εκείνοι οι μήνες στο Μιλάνο με άφησαν να κάνω μια αναζήτηση ψυχής και με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι η καρδιά μου ήταν στη Γιουβέντους, που είναι σαν την οικογένειά μου. Γνώρισα μερικούς όμορφους ανθρώπους στη Μίλαν. Πρώτα απ’ όλα τον Τζενάρο Γκατούζο. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν ευχάριστη».

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy