“Δεν κοιμήθηκα με την κόρη του Μόγιες”

Ο Ζαχά όταν ήταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατηγορήθηκε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με την κόρη του Μόγιες, αλλά ο ίδιος αρνείται ξανά κάτι τέτοιο.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης μίλησε στον Ρίο Φέρντιναντ στο «The Locker Room» και αναφέρθηκε στο θέμα εξηγώντας χαρακτηριστικά:

«Είχα προβλήματα τότε διότι ο κόσμος έλεγε ότι κοιμήθηκα με την κόρη του προπονητή και γι’ αυτό δεν έπαιξα εκείνη την χρονιά.

Από την ομάδα δεν μου είχαν πει τίποτα και όταν μέσω του twitter, προσπάθησα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, ο σύλλογος δεν συμμερίστηκε τις απόψεις μου. Κανείς δεν με βοήθησε. Το πέρασα όλο αυτό μόνο μου, μακριά από την οικογένεια μου. Αυτή η ιστορία έχει… τραβήξει για αρκετό καιρό και ο κόσμος πιστεύει ακόμα ότι είναι αλήθεια. Αλλά ποτέ δεν έχω δει την κόρη του Μόγιες. Κάποια στιγμή δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί ο κόουτς δεν ήρθε να μου μιλήσει για την κατάσταση. Αυτό ήταν κάτι που με εξόργισε».

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy