Για το όνομα και την ιστορία του ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην πρεμιέρα των playoffs με αποφασιστικότητα, παρότι δεν έχει ουσιαστικό κίνητρο.

Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν αγγαρεία. Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στα playoffs χωρίς ουσιαστικό κίνητρο, αφού δεν διεκδικεί κάτι συγκεκριμένο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι «πράσινοι» θα παρουσιαστούν αδιάφοροι, αρχής γενομένης από την αποψινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (21:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Γιώργος Δώνης θέλει να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας και οι παίκτες του «τριφυλλιού» θέλουν μετά από απραξία 99 ημερών (!) να δείξουν την αξία τους, τόσο για την τωρινή ομάδα τους και ίσως κάποιοι για την… επόμενη.

Ο 51χρονος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Πούγγουρα, Περέα και Μπεκ. Ακόμη είναι άγνωστο αν θα επιλεγεί το κλασικό 4-2-3-1 ή ένα πιο «φορτωμένο» κέντρο με 4-3-3. Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, οι Ινσούα και Γιόχανσον θα καλύπτουν τα άκρα της άμυνας, ενώ Σένκεφελντ και Κολοβέτσιος θα είναι τα στόπερ. Κουρμπέλης και Δώνης θα είναι στον άξονα, με τον Ζαχίντ σε ελεύθερο ρόλο και τους Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη στα άκρα να πλαισιώνουν τον Μακέντα, που θα είναι ο σέντερ φορ. Σε περίπτωση που επιλεγεί το 4-3-3, ο Ανουάρ θα μπει στο βασικό σχήμα, πιθανώς αντί του Μπουζούκη, εκτός κι αν προφυλαχθεί ο Κουρμπέλης που έχασε αρκετές προπονήσεις.

Στην 20άδα ο Γιώργος Δώνης έχει επιλέξει τους Διούδη, Ξενόπουλο, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδη, Νούνες, Κολοβό, Δώνη, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Αγιούμπ, Κουρμπέλη, Νάγκι, Ανουάρ, Σερπέζη, Μακέντα και Καμπετσή.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy