Αδιόρθωτος ο Γιόβιτς, έκανε ύποπτο μπάρμπεκιου με φίλους (pic)

Ο τραυματίας επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Γιόβιτς, κατάφερε και πάλι να μπει σε μπελάδες, εξαιτίας ύποπτου μπάρμπεκιου που διοργάνωσε στο σπίτι του.

Μια μοναδική ικανότητα να μπλέκει σε περιπέτειες χωρίς ιδιαίτερο λόγο έχει ο Λούκα Γιόβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος κινδύνευσε να συλληφθεί για παραβίαση της καραντίνας στην χώρα του και τραυματίστηκε σοβαρά στο… σπίτι του (!), έγινε και πάλι είδηση για τους λάθος λόγους.

Ο Γιόβιτς διοργάνωσε μπάρμπεκιου με φίλους στο σπίτι του. Με βάση την φωτογραφία που ανέβασε, ο ποδοσφαιριστής δεν παραβίασε την εντολή του κυβερνητικού πρωτοκόλλου για το μάξιμουμ των δέκα ατόμων, αλλά το κάνει σε σχέση με την απόσταση ασφαλείας.

Συν τοις άλλοις, παραβιάζει το πρωτόκολλο της LaLiga, το οποίο συμβουλεύει τους ποδοσφαιριστές να μην εκτίθενται σε πιθανή μετάδοση από ανθρώπους που δεν διαμένουν μόνιμα στο σπίτι μαζί τους.

Η φωτογραφία, εκτός του ότι… εκθέτει εκ νέου τον νεαρό επιθετικό, επιβεβαιώνει ότι η αποκατάσταση του τραυματισμού του στο δεξί πόδι δεν πηγαίνει όσο καλά θα ήθελαν η Ρεάλ και ο ίδιος, αφού φοράει νάρθηκα, παρ’ ότι έχει περάσει ήδη ένας μήνας από τον τραυματισμό του.

σδεφς

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy