30.000 εισιτήρια στο Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας

Η σερβική κυβέρνηση δεν βάζει κανέναν περιορισμό για αποστάσεις στον ημιτελικό Κυπέλλου της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα (Τετάρτη 10/6).

Τα κρούσματα κορονοϊού στην Σερβία ξεπέρασαν τις 11.500 και οι νεκροί αγγίζουν τους 250. Παρ’ όλα αυτά, η κυβέρνηση της χώρας θεωρεί ότι ένα ντέρμπι Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας, το οποίο μάλιστα τυγχάνει να είναι και το 200ό στην ιστορία (συνυπολογίζοντας όλες τις διοργανώσεις), είναι πάνω απ’ όλα και όλους.

Για τον λόγο αυτό, αποφάσισε ότι δεν θα υπάρχουν καθόλου περιορισμοί στις εξέδρες, για τον ημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης (10/6) στο γήπεδο της Παρτιζάν, το οποίο χωράει περί τις τριάντα χιλιάδες ανθρώπους.

Ο Ερυθρός Αστέρας, λίγες ημέρες μετά την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος για 31η φορά και τρίτη διαδοχική, θέλει να διεκδικήσει και το νταμπλ, αποκλείοντας την μεγάλη της αντίπαλο, σε ένα ντέρμπι μίσους όπου δυστυχώς η βία έχει τον πρώτο λόγο και ο ιός Covid-19 μπαίνει στην άκρη (;).

Όπως αποδείχθηκε, άλλωστε, σε πρόσφατο ματς Κυπέλλου του Αστέρα, οι κανόνες περί απόστασης έχουν πάει προ πολλού… περίπατο στην Σερβία.

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy