Το πρώτο ματς στην Αγγλία στην εποχή του κορονοϊού (pics & video)

Το πρώτο παιχνίδι, έστω και φιλικό, μετά την διακοπή της δράσης τον περασμένο Μάρτιο είναι γεγονός, με την Άρσεναλ να διαλύει με 6-0 την Τσάρλτον στο άδειο «Emirates».

Το Project Restart της Premier League απέχει λιγότερο από δύο εβδομάδες και με δεδομένο το πράσινο φως για φιλικά προετοιμασίας στις ομάδες, η επιστροφή του ποδοσφαίρου στην Αγγλία σφραγίστηκε και επίσημα.

Η Άρσεναλ διοργάνωσε το πρώτο παιχνίδι στο Νησί μετά την τρίμηνη αποχή από τα γήπεδα, φιλοξενώντας την Τσάρλτον στο κεκλεισμένων των θυρών «Emirates» για ένα πρώτο ξεμούδιασμα μετά το lockdown.

Οι Κανονιέρηδες του Μικέλ Αρτέταεπικράτησαν δια περιπάτου, με το επιβλητικό 6-0 και είδαν τον Έντι Ενκέτια να επανέρχεται με χατ-τρικ στη δράση, σκορπώντας αισιοδοξία για τον βαθμό ετοιμότητας στον οποίο θα βρεθεί ενόψει του μεγάλου ματς με την Μάντσεστερ Σίτι στις 17 Ιουνίου.

Στο ματς ξεκίνησε βασικός ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και μάλιστα σε ρόλο δεξιού μπακ, με ο,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για τις βλέψεις του Ισπανού coach προς τον Έλληνα αμυντικό στο υπόλοιπο της σεζόν.

Την ίδια ώρα, Λίβερπουλ, Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιζαν το δικό τους εσωτερικό δίτερμα, βάζοντας μπρος τις μηχανές στην προετοιμασία τους.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy