Τι λένε στον ΑΠΟΕΛ για τον Ενσούε

Σύμφωνα με άρθρο της οπαδικής ιστοσελίδας apoelgroup.com που επικαλείται δηλώσεις του Πανίκου Χατζηλιασή στο ραδιόφωνο του Πολίτη 107,6 αλλά και νεώτερης ενημέρωσης τους όπως αναφέρουν ο Ενσούε αυτοπροτάθηκε στον ΑΠΟΕΛ, ενώ υποστηρίζουν ότι έγινε ήδη και συνάντηση.

Ο Εμίλιο Ενσούε αυτή τη στιγμή είναι ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα και βρίσκεται σε συζητήσεις με τους “γαλάζιους” για μειώση του συμβολαίου του.

Κατά πόσο το άρθρο είναι σωστό ή λανθασμένο, αυτό θα πρέπει να το ακούσουμε από επίσημα χείλη των δύο ομάδων!!!

Διαβάστε το άρθρο:

“Πρόταση για Ενσούε” είναι ο τίτλος του άρθρου.

«Οι εν λόγω πληροφορίες, για πρόταση του ΑΠΟΕΛ στον Εμίλιο Ενσού, δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης» όπως αποκάλυψε στην εκπομπή του «Derby», στο ραδιόφωνο του ΠΟΛΙΤΗΣ 107.6, ο BULL (Πανίκος Χατζηλιασής) ενώ σύμφωνα με νέα πληροφόρηση, ο παίκτης αυτοπροτάθηκε, λένε, με ότι κι αν αυτό σημαίνει (πάντως συνάντηση έγινε). Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε και την ειδική συμφωνία των ΜΠΙΚ 6.

 

«Βόμβα» τύπου… Εμιλιάνο Ενσούε επιχειρεί να πυροδοτήσει ο ΑΠΟΕΛ.

 

Ο Πανίκος Χατζηλιασής, αποκάλυψε ότι οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας κατέθεσαν πρόταση στον Αφρικανό πολυθεσίτη άσσο, που διατηρεί συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τον Απόλλωνα, για επιστροφή του στην ομάδα.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για να έχει ισχύ η πρόταση του ΑΠΟΕΛ προς τον Εμίλιο Ενσούε είναι ο 30χρονος, να αποσύρει την προσφυγή του που εκκρεμεί στη FIFA.

 

Υπενθυμίζουμε πως ο Εμίλιο Ενσούε είχε προσφύγει στην παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία ΦΙΦΑ, μετά τον μονομερή τερματισμό του συμβολαίου του από τον ΑΠΟΕΛ, έπειτα από πειθαρχικό παράπτωμα και συγκεκριμένα το συμβάν με τον Ιταλό, τότε προπονητή, Πάολο Τραμετζάνι.

 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ΜΠΟΥΛ, την ίδια ώρα, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Απόλλωνα, αφού η ομάδα της Λεμεσού περιμένει απάντηση σε πρόταση που του κατέθεσε για αναπροσαρμογή συμβολαίου, με μείωση απολαβών κατά 20%.

 

Ο Εμίλιο Ενσούε δεν αποδέχεται την εν λόγω πρόταση, ενώ παράλληλα του έχει τονιστεί από τους κυανόλευκους της Λεμεσού πως, για να λυθεί η συνεργασία τους, θα πρέπει απαραιτήτως ο παίκτης να υπογράψει όρο που θα του απαγορεύει να πάρει μεταγραφή σε άλλη κυπριακή ομάδα, κάτι που επίσης δεν αποδέχεται ο άσσος από την Ισημερινή Γουινέα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy