Ο Τζον Μπαρνς ανέβασε φωτογραφία του Τραμπ με ολίγον από… πορνό!(pics)

Διαδικτυακή γκάφα του άλλοτε σπουδαίου μέσου της Λίβερπουλ, Τζον Μπαρνς, ο οποίος ανέβασε φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ, στο κάτω μέρος της οποίας υπήρχε μικρό καρέ από πορνοταινία.

Δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, είναι σέξι και ότι η εμφάνιση του παραπέμπει σε έναν ελκυστικό ηθοποιό αισθησιακών ταινιών.

Ο Τζον Μπαρνς, όμως, «κατάφερε» να χωρέσει Τραμπ και πορνοταινία σε μια ίδια φωτό. Πως; Με μια φωτογραφία του Αμερικανού προέδρου που του έστειλε ένας φίλος του, η οποία στο κάτω μέρος της είχε ένα μικρό καρέ από πορνοταινία!

Ο άλλοτε σπουδαίος μέσος της Λίβερπουλ πόσταρε μια φωτογραφία με μια ατάκα της μητέρας του Τραμπ, Μαρί Ανν, η οποία αποκαλούσε τον γιο της «ηλίθιο». Ο Μπαρνς δεν αντιλήφθηκε την… πονηρή φωτογραφία και, όταν το έκανε, ήταν πλέον αργά.

«Πρέπει να ζητήσω συγνώμη αν τυχόν πρόσβαλα κάποιον, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ που μου έστειλε ένας φίλος μου… Στο κάτω μέρος υπήρχε μια πορνογραφική φωτογραφία… Δεν το αντιλήφθηκα ότι ήταν εκεί και ζητώ εκ νέου συγνώμη αν τυχόν πρόσβαλα κάποιον» ανέφερε σε μήνυμα του ο Μπαρνς, ο οποίος στη συνέχεια το έριξε στην πλάκα και πρόσθεσε ότι «στην άλλη φωτογραφία δεν ήταν ο Μάικλ Όουεν»!

 

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy