Ο… Νεϊμάρ πήρε επίδομα βοήθειας από την κυβέρνηση της Βραζιλίας!

Άγνωστος υπέκλεψε τα προσωπικά στοιχεία του Νεϊμάρ για να ζητήσει ένα επίδομα που δίνει η βραζιλιάνικη κυβέρνηση και το αίτημα του έγινε δεκτό.
Απίστευτο και όμως… βραζιλιάνικο. Παρ’ ότι ο Νεϊμάρ βγάζει τον χρόνο περί τα 60 εκατομμύρια ευρώ, ένας άγνωστος υπέκλεψε τα προσωπικά του στοιχεία, ζήτησε επίδομα βοήθειας από την βραζιλιάνικη κυβέρνηση και το… πήρε!
Πρόκειται για ένα επίδομα που δίνει το κράτος σε ανθρώπους με περιορισμένα έσοδα ή άνεργους, οι οποίοι ζημιώθηκαν από την κρίση του κορονοϊού. Παρ’ οτι είναι ένα χαμηλό επίδομα ύψους 600 ρεάις (περί τα 120 ευρώ), ποσό που ο Νεϊμάρ βγάζει σε λιγότερο από ένα λεπτό, το κράτος ενέκρινε το αίτημα.
Όταν, βεβαίως, «έσκασε» το θέμα, η πληρωμή του επιδόματος πάγωσε, με το περιβάλλον του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν να διαβεβαιώνει ότι ο παίκτης δεν ξέρει τίποτα και πως, σε καμία περίπτωση, δεν ζήτησε το συγκεκριμένο επίδομα.
gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy