Δώνης: “Πάντα θα είμαστε Παναθηναϊκοί στην οικογένειά μου”

Την πιθανότητα να επιστρέψει κάποια μέρα στον Παναθηναϊκό σχολίασε ο Γιώργος Δώνης, ενώ αναφέρθηκε στις σκέψεις του για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Για το δέσιμο που έχει με τον Παναθηναϊκό μίλησε σε συνέντευξή του στo Novasports ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος ανέλυσε και τις σκέψεις του για τη συνέχεια της καριέρας του.

«Στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ. Λένε πως όταν εσύ αναφέρεσαι και λες ότι η οικογένειά μου μεγάλωσε με τον ύμνο του Παναθηναϊκού, είναι σαν να κλείνεις άλλες πόρτες. Εγώ δεν σκέφτηκα ποτέ έτσι, γιατί αυτή είναι η αλήθεια», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Το ποδόσφαιρο είναι ένας κύκλος, το λέω και στους ποδοσφαιριστές μου. Μπορεί κάποιους από αυτούς να τους έχω ακόμα και του χρόνου σε άλλη ομάδα. Δεν είναι η επόμενη φιλοδοξία μου να επιστρέψω εδώ, γιατί το όνειρό μου πραγματοποιήθηκε στον Παναθηναϊκό. Να είμαι με το τριφύλλι στο στήθος. Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου και πάντα θα είμαστε Παναθηναϊκοί στην οικογένειά μου».

Όσο για τη συνέχεια, σχολίασε: «Εγώ γενικά ποτέ δεν είχα έναν ατζέντη να μου κλείσει δουλειές. Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις αλλά για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτή ομάδα να τελειώσει όπως πρέπει. Μετά από αρχές Ιουλίου θα δούμε. Εγώ σαν φιλοδοξία δική μου χωρίς να με ενδιαφέρουν τα οικονομικά δεδομένα θα προτιμούσα κάτι στην Ευρώπη. Αλλιώς θα κοιτάξω πάλι στις αραβικές χώρες που τα οικονομικά δεδομένα είναι διαφορετικά».

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy