Εξέλιξη με Ντιγκινί, η διοίκηση του Άρη τον έθεσε εκτός ομάδας

Τον λόγο αποκλεισμού του Νικολά Ντιγκινί από την αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ δημοσιεύει η Ελλαδική ιστοσελίδα gazzetta.gr.

Οπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η απόφαση για τον αποκλεισμό του Ντιγκινί λήφθηκε από τη διοίκηση του Άρη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Προκάλεσε έκπληξη ο αποκλεισμός του Νικολάς Ντιγκινί από την αποστολή του Άρη ενόψει του αγώνα (6/6, 21:30) με τον ΟΦΗ και η αλήθεια είναι ότι το συντριπτικό μέρος της απόφασης ανήκει στη διοίκηση της ΠΑΕ.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο λόγος αποκλεισμού του Γάλλου επιθετικού δεν έχει να κάνει με τη διαφαινόμενη συμφωνία του με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Επί τούτου, πρόσφατα συζήτησε με τον ποδοσφαιριστή ο ίδιος ο Μίκαελ Ένινγκ. Ο Γερμανός προπονητής λειτουργεί στον χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια, μπορεί να καταλάβει τον τρόπο σκέψης του ποδοσφαιριστή και κυρίως, γνωρίζει τους κανόνες του παιχνιδιού. Είναι δηλαδή σε θέση να αντιληφθεί ότι ένας ποδοσφαιριστής του οποίου το συμβόλαιο λήγει και δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της επόμενης χρονιάς, θα κοιτάξει να «κλειδώσει» τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στη συνάντηση που είχε με τον Ντιγκινί, αυτό που διερεύνησε ήταν το κατά πόσο ο έμπειρος επιθετικός παραμένει αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με την ομάδα κι αυτό ήταν λογικό. Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που στο μυαλό του 54χρονου προπονητή βρίσκεται και η επόμενη χρονιά, γι’ αυτό αντιμετωπίζει συγκεκριμένους αγώνες των Playoffs του Πρωταθλήματος ως μια ευκαιρία δοκιμής πραγμάτων τα οποία θα τον βοηθήσουν στην εξαγωγή συμπερασμάτων για τους παίκτες οι οποίοι έχουν συμβόλαιο για την ερχόμενη σεζόν.

Η απόφαση αποκλεισμού του Ντιγκινί από την αποστολή του αγώνα με τον ΟΦΗ λήφθηκε από τη διοίκηση καθώς εδώ και σημαντικό χρονικό διάστημα, οι σχέσεις του παίκτη με την ομάδα βρίσκονται σε κρίση, η οποία δεν εκτονώθηκε ούτε στις τελευταίες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής εμφανίζεται δυσαρεστημένος από την ημέρα που έχασε ρόλο βασικού στην ομάδα, στον δε Άρη εκτιμούν ότι έχει αλλάξει η συμπεριφορά του και ότι αυτή η αλλαγή πηγάζει από το γεγονός ότι δεν έχει συμβιβαστεί με τον νέο αγωνιστικό ρόλο του.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy