Συμφωνία για έναρξη της σεζόν 2020-2021 τον Σεπτέμβρη

Οι 20 ομάδες της Premier League στην τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης ήρθαν σε συμφωνία για την ημερομηνία έναρξης και της επόμενης σεζόν, η οποία θα κάνει σέντρα στο δεύτερο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη.

Στις 17 Ιουνίου θα σημειωθεί η μεγάλη επανέναρξη του φετινού πρωταθλήματος που αναβλήθηκε στις αρχές Μαρτίου λόγω της έξαρσης του κορονοϊού στον πλανήτη.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων κι αν όλα πάνε καλά και η σεζόν ολοκληρωθεί στο γήπεδο, το φινάλε τοποθετείται στις 26 Ιουλίου.

Έπειτα θα υπάρξουν οι μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουν αγγλικές ομάδες, ωστόσο, ανάλογα την πορεία τους θα έχουν κι ένα μικρό διάστημα ξεκούρασης για την επιστροφή στη δράση και τη σέντρα της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η ημερομηνία που συμφωνήθηκε για τη νέα σεζόν του κορυφαίου πρωταθλήματος φαίνεται πως θα είναι το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη και πιο συγκεκριμένα το διήμερο 12-13 του μηνός…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy