Η μίση σχεδόν Ευρώπη ξαναπαίζει μπάλα! Ώρα για στοίχημα!

Πρώτη Παρασκευή του Ιουνίου και πλέον μετά από τρείς περίπου μήνες η συγκεκριμένη μέρα «μυρίζει» και πάλι ποδόσφαιρο. Αρκετά είναι τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη αλλά και σε κάποια αλλά μέρη του κόσμου που επανεκκίνησαν δίνοντας και πάλι την ευκαιρία στους φίλους του στοιχήματος να ποντάρουν! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Τα πρωταθλήματα στην Γερμάνια, Πολώνια, Αυστρία, Σερβία, Σλοβενία, Πορτογαλία Βουλγαρία, βρίσκονται ξανά στις

Εγγραφείτε τώρα στην Meridianbet.com.cy, και λάβετε αυτόματα 5 ευρώ Μπόνους!!!

Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

Για τους εγγεγραμμένους παίκτες της meridianbet.com.cy, υπάρχει και η επιλογή του TurboPayout, με την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, επισπεύδοντας τα κέρδη σας! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy