“Η ΑΕΛ δεν διεκδικεί τίτλους στα χαρτιά…”

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του σωματείου ΑΕΛ, Κώστας Χριστοδούλου, αναφέρεται στην απόφαση της ΚΟΚ για μη ανάδειξη πρωταθλητών για τη σεζόν 2019-20.

Αναλυτικά:

“Ψες η ομοσπονδία καλαθόσφαιρας έλαβε την απόφαση για ΜΗ ανάδειξη πρωταθλητών για τη σεζόν 2019-20.

Όπως είναι γνωστό η γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ μέχρι την διακοπή ,ήταν αήττητη στην πρώτη θέση και ήδη είχε στεφθεί κυπελλούχος της χρονιάς.

Η θέση μας εξ αρχής,κάτι το οποίο ρωτηθήκαμε και απαντήσαμε δημόσια,τόσο εγώ, αλλά και ο προπονητής και η αρχηγός της ομάδας μας,ήταν ότι δεν ασχολούμαστε με το θέμα και δεν μας ενδιαφέρει κάτι που κάναμε και στην πράξη.Δεν ψάξαμε υπόγειους τρόπους,δεν προβήκαμε σε τηλεφωνάκια για να ζητήσουμε χάρη όπως έπραξαν άλλοι,δεν χρησιμοποιήσαμε γνωριμίες, ούτε προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε θέσεις και πόστα ανθρώπων που οπαδικά ανήκουν στην ΑΕΛ και όποτε ρωτηθήκαμε παραμείναμε σταθεροί στην ίδια άποψη.Εδώ τίθεται και το ερώτημα τι θα έκαναν άλλοι αν ήταν στην δική μας θέση και είδαμε και παραδείγματα αυτών που βρέθηκαν στην ίδια θέση μαζί μας.Δεν μας απασχολεί τι κάνουν οι άλλοι.Το μόνο που μας απασχόλησε είναι να παραμείνουμε πιστοί στις αξίες και τα ιδανικά για τα οποία ιδρύθηκε και πρεσβεύει στα 90 χρόνια ζωής του το σωματείο μας και αυτά που μας δίδαξαν οι ιδρυτές του και οι μεγαλύτεροι ηλικιακά από μας.

Οι αρχές και η ιδεολογία που πρεσβεύει το σωματείο μας, δεν επιτρέπει ούτε σε μένα ως πρόεδρο,ούτε σε οποιονδήποτε άλλον που αντιπροσωπεύει την ΑΕΛ, να διεκδικούμε τίτλους στα χαρτιά, ούτε παρασκηνιακά,είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, εκτός από το γήπεδο και τις γραμμές του.Αυτά είναι για άλλους.Και αυτό θα κάνουμε πάντα και το λέμε και τώρα που όλη η Κύπρος έχριζε τη γυναικεία καλαθοσφαιρική ΑΕΛ ως σίγουρους πρωταθλητές από το καλοκαίρι κάτι που το δικαίωνε και η απόδοση των καλαθοσφαιριστριών μας στο γήπεδο,για τις οποίες ακόμα μια χρονιά δηλώνω περήφανος.

Ο αθλητισμός πρέπει να έχει την έννοια του αθλητισμού και όχι των γραφείων,των τηλεφώνων και των φαξ.

Όσο για κάποιους που αλώνισαν τηλεφωνικά,υπάρχουν άλλοι να τους κρίνουν και εύχομαι να μην τους έρθει υπέρογκος ο λογαριασμός του τηλεφώνου…………”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy