Επίθεση με πέτρες στο πούλμαν, τραυματίστηκαν προπονητής και δύο παίκτες

Επίθεση με πέτρες δέχτηκε το πούλμαν της Μπενφίκα μετά το 0-0 της ομάδας με την Τοντέλα, με αποτέλεσμα να τραυαμτιστούν ο προπονητής και δύο ποδοσφαιριστές.
Σοκ προκαλεί η είδηση πως το πούλμαν της Μπενφίκα δέχθηκε επίθεση με πέτρες μετά την… γκέλα της ομάδας της Λισαβόνας με την Τοντέλα και το 0-0 στην έδρα της! Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ, η επίθεση έγινε καθώς το πούλμαν μετέφερε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μετά το τέλος της αναμέτρησης.
Από την επίθεση, με τους δράστες να φαίνεται πως ήταν αγανακτισμένοι οπαδοί της Μπενφίκα, τραυματίστηκαν ο προπονητής της ομάδας Μπρούνο Λάζε, όπως επίσης και οι ποδοσφαιριστές Ζίφκοβιτς και Βέιγκλ, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Η Μπενφίκα νωρίτερα όπως είπαμε είχε μείνει στο 0-0 με την Τοντέλα και σπατάλησε την ευκαιρία να προσπεράσει την Πόρτο και να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή του πρωταθλήματος, κάτι που όπως φαίνεται εξόργισε κάποιους από τους οπαδούς της.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy