“Με ανησυχεί η αύξηση, θα αρχίσουν να κλείνουν πράγματα αν αυξάνονται τα περιστατικά”

Η Δρ. Μαρία Κολιού, μίλησε το πρωί της Πέμπτης (4/6) στην πρωινή εκπομπή του Super Sport Fm και σχολίασε την μικρή αύξηση των κρουσμάτων αλλά και την παράλληλη άρση της τρίτης φάσης των περιοριστικών μέτρων.

Σύμφωνα με την καθηγήτρια, η μικρή αύξηση των κρουσμάτων των τελευταίων ημερών είναι κάτι που την ανησυχεί ιδιαίτερα και τόνισε ότι ο ιός μπορεί να αυξηθεί σε αριθμούς για αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

«Ο κόσμος έχει ηρεμίσει νομίζει ότι ξεπεράσαμε τον ιό, αν δεν προσέξουμε το είχαμε πει από την αρχή ότι θα αρχίσουν να κλείνουν πράγματα αν αυξάνονται τα περιστατικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η καθηγήτρια.

Θεωρεί, ωστόσο, ότι μέχρι στιγμής είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, η πολύ μικρή αύξηση των περιστατικών θα πρέπει να μας ανησυχήσει λίγο και να προσέξουμε ούτως ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα.

«Επομένως, πρέπει να τηρούμε τις απλές οδηγίες αποστασιοποίησης, μάσκες, καλός αερισμός των χώρων και όλα τα σχετικά μέτρα αυτοπροστασίας», συμπλήρωσε.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy