“Αυτό που θυμάμαι πολύ έντονα, είναι το παιχνίδι με την κροτίδα το 2014 που έκρινε το πρωτάθλημα”

Ο Μάριος Νικολάου που ανέλαβε τη θέση του προπονητή στην ομάδα U19 της Ομόνοιας, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι σταμάτησε σχετικά νωρίς από το ποδόσφαιρο:

«Την τελευταία χρονιά, ήμουν σχεδόν 35. Θα μπορούσα σίγουρα να παίξω ποδόσφαιρο, όμως ξόδεψα την τελευταία μου χρονιά στις ατομικές προπονήσεις. Είναι θέμα δουλειάς χρόνων για το πώς θα ανταπεξέλθεις. Αυτό το βλέπεις μετά τα 32-33. Οι συνθήκες, όπως ήρθαν, δεν μπόρεσα να τελειώσω όπως θα ήθελα. Εγώ έκρινα ότι θα ήταν καλό να σταματήσω. Είχα συμβόλαιο 3 χρόνων στην ΑΕΛ και με το που ολοκληρώθηκε σταμάτησε. Έγινε όπως έγινε, δεν θα βλέπω το πριν. Προσπαθώ από κάθε κατάσταση να κερδίζω».

Για τις εμπειρίες που κρατάει από το ποδόσφαιρο:

«Είμαι γεμάτος από εμπειρίες και στόχους. Νομίζω ότι έχω πραγματοποιήσει αρκετά από τα όνειρά μου».

Για το αν σκεφτόταν διαφορετικά την καριέρα του:

«Θα μπορούσα να τελειώσω διαφορετικά. Μπορεί να έρθει διαφορετικά όμως κάτι, παρά όπως το σχεδιάζεις. Σίγουρα θα ήθελα να τελειώσω με ένα διαφορετικό τρόπο, παρά να κάνω προπόνηση ένα χρόνο μόνος μου. Σίγουρα θα μπορούσα να είχα ακόμα κάποιους τίτλους. Το να κερδίσεις ή να χάσεις ένα τίτλο είναι στο παιχνίδι. Αυτό που θυμάμαι πολύ έντονα, είναι το παιχνίδι με την κροτίδα το 2014 που έκρινε το πρωτάθλημα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy