Απάνθρωπο: Έγκυος ελέφαντας πέθανε επειδή έφαγε ανανά γεμισμένο με κροτίδες (pics)

Το ζώο πέθανε μετά από φρικτούς πόνους και είτε έγινε σκόπιμα είτε όχι πρόκειται για μια απάνθρωπη πράξη.

Το ζώο θεωρείται ότι περιπλανήθηκε σε ένα χωριό στο δάσος Silent Valley της Κεράλα στη νότια Ινδία αναζητώντας φαγητό. Έτσι βρήκε τον ανανά και τον έφαγε.

 

Kerala Forest Department@ForestKerala

Article 51-A (g) of the Indian Constitution says that it shall be duty of every citizen of India to have compassion for living creatures. The pregnant elephant in pic was killed in human- wildlife conflict.Action has already been initiated. But where lies our duty? N humanity??

Προβολή εικόνας στο Twitter

Δυστυχώς, δεν πέθανε αμέσως και η έκρηξη κατέστρεψε το σαγόνι της, αφήνοντάς την ανίκανη να φάει, σύμφωνα με το New Zealand Herald.

Ο αξιωματούχος της άγριας ζωής, Mohan Krishnan, ανέφερε σε μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι βρέθηκε να πεθαίνει σε ένα κοντινό ποτάμι.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Όταν ο ανανάς που έτρωγε εξερράγη, πρέπει να ήταν σοκαρισμένη που δεν σκέφτηκε τον εαυτό της, αλλά και το μικρό που επρόκειτο να γεννήσει σε 18 έως 20 μήνες. Δεν έβλαψε ούτε έναν άνθρωπο, ακόμη και όταν έτρεχε με πόνο στους δρόμους του χωριού. Δεν κατέστρεψε τίποτα».

«Όταν την είδαμε, στεκόταν στο ποτάμι, με το κεφάλι της βυθισμένο στο νερό. Είχε μια έκτη αίσθηση ότι θα πεθάνει», ανέφερε.

Ο θηλυκός ελέφαντας πέθανε και το σώμα της μεταφέρθηκε στο δάσος για να αποτεφρωθεί.

Δεν είναι σαφές ποιος ήταν υπεύθυνος για το γέμισμα του ανανά με εκρηκτικά, ωστόσο έχει αρχίσει έρευνα για να διαπιστωθεί αν ήταν σκόπιμο ή όχι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy