MasterChef: Δεύτερη και φαρμακερή η αποχώρηση για την Μαριάννα Πουλμέντη

Στενεύουν δραματικά τα περιθώρια παραμονής για τους παίκτες στο MasterChef. Όσο πλησιάζουμε προς τον τελικό τόσο οι απαιτήσεις των τριών κριτών ανεβαίνουν.

Πιο συγκεκριμένα η Μαριάννα Πουλμέντη, η Μαρία Μπέη, ο Σταυρής Γεωργίου και ο Δημήτρης Μπέλλος κλήθηκαν να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο πιάτο που τους έδειξαν οι κριτές προκειμένου να παραμείνουν και να συνεχίσουν στο ριάλιτι μαγειρικής.

Για τους τέσσερις διαγωνιζόμενους η χθεσινή δοκιμασία ήταν καθοριστική καθώς κάποιος θα αποχωρούσε. Οι δύο κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος δυσκολεύτηκαν να αποφασίσουν ενώ ο τρίτος κριτής του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης απουσίαζε από το συγκεκριμένο επεισόδιο.

Ύστερα από τη δοκιμή των πιάτων και τα σχόλια προς τους διαγωνιζόμενους οι κριτές έδειξαν οριστικά την πόρτα της εξόδου στη Μαριάννα Πουλμέντη, στην οποία υπενθυμίζουμε πως είχε δοθεί δεύτερη ευκαιρία. Η Μαρία Μπέη, που έμεινε στους δύο τελευταίους διαγωνιζόμενους απέναντι στους κριτές, παρέμεινε στον διαγωνισμό.

«Βασικά είναι η δεύτερη φορά που αποχωρώ από το παιχνίδι. Να πω την αλήθεια δεν περίμενα πολλά πράγματα. Έχω την μαγειρική τρέλα, θέλω να πειραματιστώ πολύ, θέλω να μάθω και είμαι χαρούμενη που έφτασα μέχρι εδώ», σημείωσε η πρώην παίκτρια του MasterChef στον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy