Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βλέπει στον Σάντσο

Οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν αποφασίσει ότι θα δώσουν ό,τι ζητήσει η Ντόρτμουντ για τον Τζέιντον Σάντσο, καθώς βλέπουν σε εκείνον ό,τι κάποτε στον Κριστιάνο Ρονάλνο.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητά εδώ και πολλά χρόνια κάποιον που θα γίνει ο ήρωάς της και θα τη βοηθήσει να βγει από την… απάθεια της μετά Αλεξ Φέργκιουσον εποχής. Φαίνεται λοιπόν πως στο «Ολντ Τράφορντ» έχουν καταλήξει ότι αυτός θα είναι ο Τζέιντον Σάντσο και εκεί σκοπεύουν να στρέψουν όλες τις προσπάθειές τους.
Οι Κόκκινοι Διάβολοι βλέπουν στον νεαρό Αγγλο ότι και τότε που είχαν κάνει δικό τους τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Θεωρούν ότι είναι ο game changer που έχουν ανάγκη και δεν θα τους ανακόψουν οι αδιαπραγμάτευτες οικονομικές απαιτήσεις τη; Ντόρτμουντ.
Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός βγάζει μάτια και με 20 γκολ και άλλες τόσες ασίστ σε 39 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, επιβεβαιώνει ότι είναι ο επόμενος σούπερ σταρ που είναι ήδη εδώ. Παρά την πανδημία του κορονοϊού, η Ντόρτμουντ δεν πρόκειται να πέσει από τα 140 εκατ. ευρώ που τον κοστολογεί, αλλά η Γιουνάιτεντ έχει αποφασίσει ότι θα δώσει όσα χρειαστούν.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy