Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Γαρπόζης

Τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας με τον Αλέξη Γαρπόζη ανακοίνωσε η ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς.
Η ανακοίνωση: 
Το Δ.Σ., ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας για επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Αλέξη Γαρπόζη, και για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.
Η πολύ καλή δουλειά του προπονητή και η άψογη συνεργασία μεταξύ των 2 πλευρών κατά την τελευταία ποδοσφαιρική χρονιά, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και η ομάδα υλοποίησε το στόχο της ανόδου. Λαμβάνοντας αυτά υπόψη, ήταν θέμα 5 μόνο λεπτών, να επέλθει συμφωνία και για τη νέα χρονιά.
Μαζί με τον κ. Γαρπόζη, συνεχίζουν στην ομάδα και οι συνεργάτες του. Ο βοηθός προπονητή κ. Λεβάν Μαχράτζε, ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Άντρος Χριστοφή και ο γυμναστής κ. Ραφαήλ Παναγιώτου. Και οι 3 πρόσφεραν τα μέγιστα στην ομάδα, με αποτέλεσμα να ανανεωθεί και με αυτούς η συνεργασία μας.
Ευχόμαστε σε όλο το προπονητικό επιτελείο καλή δύναμη και να είναι σίγουροι ότι θα είμαστε στο πλευρό τους, για ότι χρειαστούν για το καλό της ομάδας.
Πλέον η ομάδα μπαίνει για τα καλά σε ρυθμούς προγραμματισμού, με τις νέες ανακοινώσεις να έρχονται σύντομα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy