Οριστικά στην Ίντερ ο Βαγιαννίδης!

173

Οριστικά και αμετάκλητα ποδοσφαιριστής της Ίντερ για την επόμενη τετραετία θα είναι ο Γιώργος Βαγιαννίδης μετά και την τελική συνάντηση που έγινε την Τετάρτη.

Ποδοσφαιριστής της Ίντερ για τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να θεωρείται οριστικά ο Γιώργος Βαγιαννίδης σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr. Η αρχική συμφωνία με τους «νερατζούρι» που είναι γνωστή εδώ και καιρό, «σφραγίστηκε» το μεσημέρι της Τετάρτης στην συνάντηση που είχαν οι άνθρωποι που «έτρεξαν» την σπουδαία αυτή μεταγραφή(Βρύζας-Διαμαντόπουλος) με την πλευρά του παίκτη και συγκεκριμένα την μητέρα του.

Ο νεαρός άσος θα μεταβεί στην έναρξη της νέας σεζόν στο Μιλάνο για να ακολουθήσει την προετοιμασία της Ίντερ και ο τεχνικός του συλλόγου, Αντόνιο Κόντε, θα είναι εκείνος που θα αποφασίσει το άμεσο μέλλον του στην ομάδα. Οι απολαβές του θα αγγίζουν ετησίως τις 300.000 ευρώ. Ο κανονισμός της ΦΙΦΑ που έχουμε αναφέρει περί απαγόρευσης δανεισμού ενός νεοαποκτηθέντος ποδοσφαιριστή στον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του, φαίνεται πως θα ισχύσει από το 2021 λόγω Covid19, κάτι που σημαίνει πως ο νεαρός μπακ θα μπορεί να παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να «ψηθεί», σε περίπτωση που δεν καταφέρει να πείσει τον Κόντε.

Ο Παναθηναϊκός θα πάρει περίπου 400.000 ευρώ από τα «τροφεία» του 18χρονου αμυντικού, ο οποίος γίνεται ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που φεύγει από το «τριφύλλι» για να παίξει στην Ίντερ. Ο πρώτος ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης το καλοκαίρι του 2003.

gazzetta.gr

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy