Ντιγκινί μεν αλλά…

Σε προηγούμενο μας άρθρο σας είχαμε ενημερώσει για το πρόβλημα που προκύπτει με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή του Άρη Θεσσαλονίκης, Νικολά Ντιγκινί που έχει ήδη συμφωνήσει με τον Απόλλωνα, αλλά και το ενδιαφέρον για τον επίσης ποδοσφαιριστή του Άρη, Λάρσον, λόγω της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Super League και της παράτασης των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών μέχρι τις 30 Ιουλίου. Δείτε ΕΔΩ

Δηλώσεις στο Yellow Radio 92.8 της Θεσσαλονίκης, έκανε σήμερα(3/6) ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος κλήθηκε να δώσει απαντήσεις για τους παίκτες του Άρη Θεσσαλονίκης που έχει στο στόχαστρο της η Λεμεσιανή ομάδα (σσ. για τους Ντιγκινί και Λάρσον) και ανέφερε ότι,” ο Άρης τη φετινή χρονιά έχει μία εξαιρετική ομάδα. Ένα πλήρες ρόστερ από πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα αποτελέσουν μεταγραφικούς στόχους των υπολοίπων ομάδων.

Σίγουρα έχουμε ρίξει ματιές στον Άρη, αλλά δεν έχουμε υπογράψει κανέναν ποδοσφαιριστή και δεν ξέρω πότε αυτό θα γίνει, από την στιγμή που ο Άρης δεν έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις του. Όταν τελειώσει η χρονιά για τον Άρη θα κάνουμε περισσότερες συζητήσεις.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν, μας ενδιαφέρει η Ελληνική αγορά και σίγουρα ο Άρης έχει ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την διαφορά στον Απόλλωνα”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy