Ενισχύονται περιπολίες Αστυνομίας σε ευαίσθητους χώρους στη Λεμεσό

Ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης είχε συνάντηση σήμερα με τον Αστυνομικό Διευθυντή και την Διευθύντρια Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών για το θέμα των πρόσφατων επεισοδίων βίας και βανδαλισμών.

Συζητήθηκαν τα υφιστάμενα μέτρα ασφαλείας και τρόποι επαύξησης τους.

Συμφωνήθηκε ότι η Αστυνομία Λεμεσού θα ενισχύσει τις περιπολίες της σε ευαίσθητα σημεία της πόλης. Η δε Υπηρεσία Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών θα προχωρήσει στη τοποθέτηση συστήματος κλειστού κυκλώματος αλλά και ενίσχυσης των προβολέων στο Τζαμί Τζετίτ και θα μελετήσει το ίδιο πράγμα και σε άλλους ευαίσθητους χώρους.

Τόσο ο Δήμος Λεμεσού όσο και η Αστυνομία Λεμεσού επιβεβαιώνουν  την πρόθεση τους να συνεργαστούν για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα όποια φαινόμενα βίας και αντικοινωνικής συμπεριφοράς, ξενοφοβίας και μισαλλοδοξίας όσο απομονωμένα και να είναι ούτως ώστε να διαφυλαχτούν οι συνθήκες ασφαλείας και κοινωνικής συνοχής στη πόλη μας.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy