“Είμαστε κοντά σε κάποιες συμφωνίες, να κάνουμε υπομονή”.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Για Αβραάμ: «Γράφονταν διάφορα, είναι πλέον επίσημο και είμαστε στην ευχάριστη θέση να τον έχουμε για άλλα 3 χρόνια. Δεν μπορούν να είναι όλοι στην ίδια διαδικασία, υπάρχουν ξεχωριστές συζητήσεις, υπάρχουν νεαροί υπάρχουν κι αυτοί που πρόσφεραν τα μέγιστα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ολοκληρωθεί το κομμάτι αυτό».

Για Χουράδο-Αγκάνοβιτς που αποχώρησαν: «Έληξαν τα συμβόλαια τους, τους ευχαριστήσαμε για την προσφορά τους».

Για τον προγραμματισμό και την προετοιμασία: «Είναι ευχάριστο που υπάρχει ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, θα μείνουμε Κύπρο για την προετοιμασία κυρίως για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών μας. Το πλάνο συνεχίζεται κανονικά, θα αντεπεξέλθουμε στις συνθήκες που έχουμε τώρα».

Για τα τηλεοπτικά: «Θα κάνουμε μια επίσημη ενημέρωση πάνω σε αυτό το κομμάτι, ίσως προβούμε σε ανακοίνωση».

Για τον Παπαφώτη: «Αν δεν υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις δεν μπορώ να τοποθετηθώ. Είμαστε κοντά σε κάποιες συμφωνίες, να κάνουμε υπομονή».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy