Θανατηφόρο στη Λεμεσό: «Έσβησε» στην άσφαλτο ο 35χρονος Γιώργος Χαρίτου

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε το απόγευμα ο 35χρονος Γιώργος Χαρίτου, όταν η μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του ανακόπηκε από όχημα που οδηγούσε 58χρονη στα Πολεμίδια.
Όπως ανέφερε στη σκηνή ο υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού Μιχάλης Μιχαήλ, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 15:45 στην οδό Συνεργατισμού, όταν η 58χρονη επιχείρησε με το όχημα της «να εξέλθει ανοικτού χώρου και να κατευθυνθεί βόρεια σε πλυντήριο οχημάτων».

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, πρόσθεσε, το αυτοκίνητο ανέκοψε την ελεύθερη πορεία του μοτοσικλετιστή, ο οποίος εκτινάχθηκε και κατέληξε στην άσφαλτο. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ερωτηθείς σχετικά ο υπεύθυνος της Τροχαίας ανέφερε πως, από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ότι ο 35χρονος δεν έφερε προστατευτικό κράνος και ενδεχομένως να οδηγούσε με αυξημένη ταχύτητα.

Σε σχέση με το κατά πόσο παρουσιάζεται πρόβλημα στον συγκεκριμένο δρόμο, όπου σημειώνονται συχνά θανατηφόρα και σοβαρά τροχαία, ο κ. Μιχαήλ είπε πως «ο δρόμος δεν έχει οποιοδήποτε θέμα όσον αφορά τη σήμανση ή την επίστρωση, είναι θέμα ανθρώπινου παράγοντα».

Στην οδηγό έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, ενώ αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης της για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy